QUÈ ÉS LA NUTRIGENÓMICA?
La Nutrigenòmica analitza les interaccions que es donen entre diferències genètiques i els diferents nutrients, per esbrinar el paper de la genètica en la resposta individual a l'alimentació.
La importància de tenir aquest coneixement a nivell individual és de gran ajuda perquè ens dóna a conèixer les accions de certs components de la nostra dieta que estan actuant sobre el genoma humà, i que poden alterar l'expressió o l'estructura dels gens.
Per a moltes persones, la dieta pot ser un factor de risc per a la malaltia.
Qualsevol intervenció dietètica basada en el coneixement de les necessitats nutricionals i el genotip serà útil per prevenir, mitigar o curar malalties cròniques.
GOGOOD
DIET
El TestGoGood Diet és un test genètic que analitza tant la genètica individual com la interacció dels gens amb els diferents nutrients de la dieta.
Aquest anàlisi permet determinar quins aliments són els més obosenics per a cada individu o quals proporcionen un major benefici per a la salut, ajudant a determinar la millor estratègia per perdre pes de forma saludable, a prevevenir diverses malalties, a millorar la nostra salut i a incrementar el nostre rendiment físic.
GOGOOD
INTOLERANCE
Si sents malestar o inflor després de la ingesta de certs aliments pot ser que pateixis algun tipus d'intolerància alimentària. Les intoleràncies alimentàries més freqüents solen tenir una base genètica. Les intoleràncies de base genètica estan determinades per canvis en el nostre genoma, ocorreguts fa molt de temps a l'espècie humana i que han persistit fins avui dia.
El test genètic GoGood Intolerance detecta aquests canvis genètics mitjançant l'anàlisi de la teva ADN.
El test genètic GoGood Intolerance analitza una selecció de variants genètiques que, segons les últimes evidències científiques, determinen el risc genètic de patir intolerància a la lactosa, la fructosa i el gluten.
GOGOOD
VITAL
Las vitaminas son nutrientes vitales para nuestro organismo que no podemos sintetizar nosotros mismos en cantidades suficientes. Por eso, debemos obtenerlas de nuestro entorno a través de una dieta normal o en forma de suplementos. Así, la vitamina K y la biotina que necesitamos, nos las proporcionan los microorganismos en nuestro intestino.
Por su parte, la vitamina D se sintetiza en la piel con la ayuda de la luz del sol. Los seres humanos también producimos algunas vitaminas a partir de precursores obtenidos en la dieta. Por ejemplo, la vitamina A, presente en frutas y verduras, puede ser producida a partir del beta caroteno y la niacina, que encontramos en alimentos con alto contenido proteico (atún, huevos, legumbres…), a partir del aminoácido triptófano.